Noodlesalade met rundvlees |
Ingrediënten: 250 gr chinese dunne bai handje sperzieboontjes in stukjes 125 gr tauge 300 gr biefstuk 2 el olie 2 el poedersuiker of basterdsuiker 4 el limoen of citroensap 2 el sojasaus 2 lente-uitjes gehakt 2 el sesamolie handjevol cashewnoten |
Bereidingswijze: Kook de bami volgens de gebruiksaanwijzing en spoel hem koud af. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook er de sperziebonen half gaar in. Voeg de tauge toe en kook nog exact 2 minuten. Doe in een vergiet en spoel af. Bak de biefstukjes in een drupje olie en laat het afkoelen. Snijd het in plakjes. Los de suiker op in het limoensap met de sojasaus. Wie wil voegt pittigheid toe. Meng de biefstuk, de noodles en de groenten. Laat een poosje intrekken. Besprenkel voor het serveren met sesamolie en strooi er de lente-ui over met de cashewnoten. |