Noodlesalade met rundvlees



Ingrediënten:

250 gr chinese dunne bai
handje sperzieboontjes in stukjes
125 gr tauge
300 gr biefstuk
2 el olie
2 el poedersuiker of basterdsuiker
4 el limoen of citroensap
2 el sojasaus
2 lente-uitjes gehakt
2 el sesamolie
handjevol cashewnoten
Bereidingswijze:

Kook de bami volgens de gebruiksaanwijzing en spoel hem koud af.
Breng een pan met water en zout aan de kook en kook er de sperziebonen
half gaar in. Voeg de tauge toe en kook nog exact 2 minuten. Doe in
een vergiet en spoel af. Bak de biefstukjes in een drupje olie en laat
het afkoelen. Snijd het in plakjes. Los de suiker op in het limoensap
met de sojasaus. Wie wil voegt pittigheid toe. Meng de biefstuk,
de noodles en de groenten. Laat een poosje intrekken. Besprenkel voor
het serveren met sesamolie en strooi er de lente-ui over met de cashewnoten.



Home